در سفر به آبادان چی بخوریم؟
آبادان یکی از شهرهای تاریخی و گردشگر پذیر ایران است که به دلیل تنوع خوراک های سنتی و لذیذش همواره مورد توجه گردشگران بوده؛ از فلافل و ماهی گرفته تا خرما و کوفته را
می توان در این شهر جنوبی ایران چشید و لذت برد. این جا آبادان است، شهری گرمسیری با مردمان خونگرم و مهربان. در این گزارش با تعدادی از این خوراک ها آشنا می شوید که پیشنهاد می شود در سفر به این شهر حتماً امتحان کنید.
فلافل: متنوع و سرپایی است، فلافل فروشی های آبادان علاوه بر فلافل اصیل، ترکیبات فلافل دیگری هم دارند مثل فلاسیس (فلافل و سوسیس)، فلابرگر (فلافل و همبرگر)، فلامیکس (فلافل و سوسیس بندری) و انواع سمبوسه هندی، پیتزایی و لقمه ای.
بریانی با دال عدسی: ربطی به بریانی معروف اصفهان ندارد. تکه های گوشت و مرغ که در برنجی پر از ادویه و فلفل ادغام شده اند. چیکن بریانی با دال عدسی هم عالی است.
کوبه عراقی: ترکیب له شده سیب زمینی، تخم مرغ و برنج پخته شده با زردچوبه و نمک که در وسط آن، گوشت چرخ شده، گردو و پیاز خرد شده را جاسازی می کنند. کوبه یک کُپه برنج و گوشت چرب است که خوردنش دستان را چرب و چیلی می کند.
قلیه ماهی: چند تکه ماهی شوریده است که در ظرفی مملو از تمبر هندی و ادویه جات، غوطه ور هستند. طعم ترشی دارد. قلیه میگو هم همین معجون است با این تفاوت که به جای ماهی،چندین میگو در معجون غوطه می خورند.
ماهی صبور: لذیذترین و در عین حال چرب ترین غذای دریایی که معمولاً در تابستان، در پشت بام خانه ها کباب می شود و چون سنگین است، ظهر جمعه می خورند تا بعدش بخوابند. این ماهی پرتیغ را با مهارت می شکافند، ادویه می زنند و کباب می کنند.
خرما: آبادان، ۱۲ هزار هکتار نخلستان دارد که سالانه ۷۰ هزار تن انواع خرمای سعمران، برحی، گنتار، حلاوی، بریم و… تولید می کند. بسته های خرمای بریمی، خِربتی که نوعی خوردنی زردرنگ از نی است، رنگینک که معجون پرانرژی خرما، آرد و روغن و مُعسل (یعنی عسلی شده) که مخلوط شیره، کنجد و خرماست، سوغات خوبی هستند.
منبع خبر:خبر جنوب
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.