بیابانک

افتتاح پنجمین بوم‌گردی سرخه در روستای بیابانک

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان از بیابانک به عنوان روستایی با ظرفیت‌های متنوع گردشگری نام برد و گفت: در روستاها نباید به دنبال الگوی توسعه شهری باشیم.

حمیدرضا دوست‌محمدی در آیین افتتاح اقامتگاه بوم‌گردی دژ گلی در روستای بیابانک شهرستان سرخه که با حضور فرماندار سرخه، سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و دهیار روستای بیابانک، برگزار شد اظهار کرد: این اقامتگاه، پنجمین اقامتگاه بوم‌گردی شهرستان سرخه است.

وی با اشاره به اینکه بیابانک اولین روستایی در استان سمنان است که بافت تاریخی ثبت شده در فهرست ملی دارد، افزود: ثبت بافت تاریخی و افتتاح اقامتگاه‌های بوم‌گردی، زمینه‌ساز توسعه شهرستان وزین و فرهنگی سرخه است.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان با تأکید بر اینکه شهرستان سرخه قابلیت برندسازی در حوزه تاریخی و توسعه گردشگری را دارد، گفت: کویر، دشت، کوهستان و روستاهای قابل توجه تاریخی از جمله جاذبه‌های شهرستان سرخه است.

وی با اشاره به اینکه وجود فضاهای دست‌کند برند معماری سرخه است، افزود: روستاهای جوین و بیابانک همانند ابیانه و ماسوله قابلیت تبدیل به برند گردشگری را دارند و تحقق این موضوع نیاز به مشارکت جامعه محلی و مسئولان دارد.

دوست‌محمدی با بیان اینکه در روستاها نباید به دنبال الگوی توسعه شهری باشیم، گفت: بلوک‌های سیمانی، آسفالت و … همسان با بافت روستاها نیست و در مرمت‌ها باید حفظ هویت روستاها مورد توجه قرار گیرد و از نمادهای تاریخی بومی و محلی استفاده شود.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان خواستار توجه به میراث معنوی و غذاهای محلی در شهرستان سرخه شد و  افزود: توجه به میراث معنوی و استفاده از خوراک‌های محلی در رستوران‌ها و مراکز پذیرایی می‌تواند زمینه‌ساز توسعه گردشگری پایدار باشد.

علی‌محمد مؤیدی‌زاده فرماندار سرخه نیز با تبریک هفته میراث‌فرهنگی، گفت: شهرستان سرخه در حال حاضر ۴۴ اثر ثبت شده در فهرست ملی دارد و این شهرستان با جاذبه‌های گردشگری قابل توجه، قابلیت جذب گردشگر را دارد.

در این مراسم از میراث‌بانان و  فعالان حوزه میراث فرهنگی شهرستان سرخه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.

منبع: ایسنا

مرتبط:

خور و بیابانک،رقص خورشید روی شن

عشین _نگین گردشگری کویر مرکزی ایران

گردشگری معدنی _سفر به جهان ناشناخته معادن متروکه

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *