بهشت گمشده جنوب ایران

«بهشت گمشده جنوب ایران» کجاست؟

فرماندار شهرستان دنا گفت: با توجه به داشتن طبیعت بکر و دست نخورده، مناطق گردشگری و شرایط آب و هوایی مناسب از این شهرستان بعنوان «بهشت گمشده جنوب ایران» یاد می شود.

«عبدالحمید پناهی»  افزود: شهرستان دنا با ۴۲ هزار و ۹۳۵ نفر جمعیت چهارمین شهرستان از لحاظ جمعیت است و ۶۸ روستای دارای دهیاری و ۵۵ روستای فاقد دهیاری است.۷۶ درصد جمعیت این شهرستان روستایی و ۲۴ درصد شهری است.

وی اظهارکرد: ظرفیت روستایی بودن در شهرستان دنا همچنان وجود دارد و در این زمینه پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های خوبی دارد.

فرماندار شهرستان دنا خاطرنشان کرد: با توجه به داشتن طبیعت بکر و دست نخورده، مناطق گردشگری و شرایط آب و هوایی مناسب از این شهرستان بعنوان «بهشت گمشده جنوب ایران» یاد می شود و بعضا بعنوان «آلپ ایران» نیز نام برده می شود.

پناهی تصریح کرد: در این شهرستان سه روستا به نامهای “میمند”، “بنستان” و “رودشتی” وجود دارد که ۸۰ درصد زنان این روستاها به بافندگی صنایع دستی مشغول هستند. گلیم و جاجیم از تولیدات صنایعی دستی این شهرستان است که گاهی به خارج از کشور نیز صادر می شوند اما با مشکل مواد اولیه که با دو برابر قیمت به دست آنها می رسید، مواجهند.

وی ادامه داد: تولید صنایع دستی با این وضعیت برای بافندگان یک چهارم سود دارد که سود آن را واسطه ها و دلالان می برند.

فرماندار شهرستان دنا عنوان کرد: ۲۵۰۰نوع گیاه دارویی در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد ۱۲۵۰ گونه در شهرستان دناست و این میزان ۱۵.۶ درصد گونه گیاهی کشور را شامل می شود.

پناهی تاکید کرد: ۲۵درصد محصولات باغی استان کهگیلویه و بویراحمد از جمله سیب درختی، انگور، آلو، هلو و گردو در شهرستان دنا تولید می شود. این شهرستان دومین شهرستان در زمینه سطح زیر کشت باغات استان است. بخاطر نبود صنایع تبدیلی بخش زیادی از میوه‌های تولیدی این شهرستان زیر درختان از بین می روند.

وی اظهارکرد: شهرستان دنا دارای ۴ روستای هدف گردشگری “میمند”، “کَریَک”، “کوخدان” و “بهرام بیگی” است.

فرماندار شهرستان دنا گفت: ۳۸درصد مساحت این شهرستان را منطقه حفاظت شده تشکیل می دهد که دارای گونه های گیاهی و جانوری متنوع و زیادی است.

پناهی بیان کرد: روحیه کار جمعی در شهرستان دنا وجود دارد بطوریکه یک شرکت تعاونی آب معدنی با ۵۴۰۰ نفر عضو و یک شرکت تعاونی گردشگری با ۳۲۰۰ نفر عضو فعالیت دارد.

منبع:ایسنا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *