«فیش حج» را چگونه بفروشیم؟

«فیش حج» را چگونه بفروشیم؟

سازمان حج و زیارت، شیوه واگذاری قانونی اسناد یا فیش ‌های حج و عمره را اعلام کرد.

نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت، کامران اکبری ـ مدیرکل برنامه‌ریزی پذیرش و اعزام سازمان حج و زیارت ـ با اشاره به راه‌اندازی سامانه واگذاری اولویت تشرف به حج تمتع، هشدار داد: متقاضیان مراقب افراد سودجو باشند.

او درباره سامانه نقل و انتقال قبوض ودیعه‌گذاری حج، توضیح داد: براساس مندرجات درج شده در قبوض ودیعه‌گذاری و اختیارات و ضوابطی که سازمان حج و زیارت فراهم آورده، شخص ودیعه‌گذار می‌تواند با رعایت شرایط تعیین شده، قبض خود را برای یک بار واگذار کند.

وی افزود: در راستای ارائه خدمت به متقاضیان و سهولت کار آنها اعم از واگذار کننده قبوض یا دریافت کننده، سامانه‌ای از سوی سازمان حج و زیارت به نشانی tasharof.haj.ir طراحی و اجرا شده است که در این بستر خدمات مناسبی به متقاضیان ارائه می‌کند.

مدیرکل برنامه‌ریزی پذیرش و اعزام سازمان حج و زیارت گفت: متقاضیان با ورود به این سامانه می‌توانند درخواست خود را در هر استان یا شهرستانی که ودیعه‌گذاری کرده‌اند و سکونت دارند ثبت کنند و سپس با انتخاب کارگزارانی که دارای مجوز از سازمان حج و زیارت هستند، مبادرت به نقل و انتقال اولویت قبوض ودیعه گذاری کنند.

او متذکر شد: واگذارکنندگان و همچنین دریافت‌کنندگان قبوض ودیعه گذاری حج «فروشندگان و خریداران فیش حج» باید اقدامات خود را از طریق سامانه مذکور و تحت نظر دفاتر کارگزاری تعیین شده انجام دهند و به سایت‌ها و افراد سودجویی که در این راستا به تبلیغ می‌پردازند، مراجعه نکنند.
«فیش حج» را چگونه بفروشیم؟

 

اکبری با بیان اینکه این سامانه نقش موثری در کوتاه کردن دست واسطه‌ها و سودجویان و هزینه‌های اضافی ناشی از آن دارد، افزود: ودیعه‌گذاران می‌توانند از این بستر با ارتباط مستقیمی که با انتقال گیرندگان قبض ایجاد می‌شود، اولویت تشرف خود را به افراد واجد شرایط واگذار کرده و از ثواب حجی که فرد به این واسطه مشرف می‌شود، بهره‌مند شود و نایب‌الزیاره آنها باشد.

وی تاکید کرد: هیچ یک از مراکز، افراد و سامانه‌هایی که در حوزه «بحث خرید و فروش قبوض ودیعه‌گذاری حج و عمره» تبلیغات وسیعی را در کشور راه‌اندازی و هدایت کرده‌اند مورد تایید سازمان حج و زیارت نیستند. اینگونه اقدامات در روند جاری امور اخلال ایجاد کرده، روال مقررِ اینگونه واگذاری‌ها را دچار وقفه کرده، واسطه‌گری اتفاق افتاده و هزینه‌هایی به طرفین تحمیل شده است، بنابراین به متقاضیان تاکید می‌شود که امور واگذاری و تهیه قبض خود را مستقیماً از طریق سامانه مذکور دنبال کرده و مطلقاً این کار را از طریق افراد و مراکز واسطه گر دنبال نکنند.

مدیرکل برنامه‌ریزی پذیرش و اعزام سازمان حج و زیارت درباره واگذاری کارت‌های اولویت‌های عمره نیز گفت: در خصوص کارت‌های اولویت‌های عمره نیز کسانی که تمایل به تهیه و یا واگذاری آن را دارند، باید صرفاً از طریق دفاتر زیارتی مجاز در سطح استان یا شهرستان محل سکونت خود اقدام و پیگیری کنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *