موزه بزرگ جیرفت

چرایی تعلل در تکمیل موزه بزرگ جیرفت

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان گفت: ساخت موزه بزرگ جیرفت با گذشت بیش از ۹ سال ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

“فریدون فعالی”  در پاسخ به چرایی تعلل در تکمیل پروژه موزه بزرگ جیرفت و مجتمع گردشگری در محوطه تپه های باستانی کنار صندل در این شهرستان گفت: یکی از پروژه های مهم که در جنوبشرق کشور در دست اقدام داریم، موزه منطقه ای جیرفت است که بزرگترین موزه خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل موزه جیرفت نیاز است که تاکنون ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بنا بر این است به عنوان یک پروژه ملی در سفر رییس سازمان برنامه و بودجه به استان کرمان مطرح شود.

فعالی ظرفیت های باستانی و گردشگری جنوب کرمان و جیرفت را منحصر به فرد دانست و اظهار کرد: با توجه به ظرفیت و جایگاهی که محوطه های باستانی و تاریخی در استان کرمان به ویژه جنوب دارند، می طلبد با احداث موزه، آثار کشف شده در این منطقه نگهداری بشوند که در جذب گردشگران نیز بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان بیشترین نیاز برای جنوب کرمان را احداث و تکمیل موزه عنوان کرد و گفت: بیشترین و مهمترین نیازی که برای جنوب کرمان احساس می شود احداث موزه است که آثار کشف شده باید در همین موزه منطقه ای به معرض نمایش گذاشته شوند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط معین اقتصادی شهرستان منوجان در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی افزود: استفاده از ظرفیت معین های اقتصادی نیز در دستور کار است که در منوجان معین اقتصادی گهرزمین با توجه به تفاهم‌نامه ای که بین وزارت میراث فرهنگی و این شرکت منعقد شده، پروژه های خوبی را در دست اقدام دارد.

فعالی از تخصیص ۳۰ میلیارد ریال از طرف گهرزمین برای مرمت و ادامه کار برای قلعه منوجان خبرداد و افزود: برای قلعه منوجان در چند فاز کار کاوش انجام شده و آثار ارزشمندی کشف شد و در حال حاضر ۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای ادامه کار پیش بینی کردیم و به زودی فاز بعدی شروع خواهد شد.

وی هتل کپری و سنتی را در منوجان از دیگر پروژه های برشمرد که با مشارکت بخش خصوصی با ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است و گفت: این هتل به شیوه سنتی توسط گهرزمین احداث شده که قرار است به شرکت جهاد نصر واگذار شود و تا نوروز ۱۴۰۰ به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان در پاسخ به چرایی توقف عملیات اجرایی مجتمع گردشگری کپری سنتی در کنار تپه های باستانی کنار صندل در جیرفت اظهار کرد:  گهرزمین متعهد شده این پروژه را نیز انجام بدهد که بیشتر بحث این بود از سازه های سبک استفاده بکند و همسان با محیط و طبیعت باشد و نظر شورای راهبردی میراث فرهنگی هم حتما گرفته شود.

وی افزود: علت وقفه در عملیات اجرایی مجتمع گردشگری تپه های کنار صندل استفاده از سازه سنگین برای ورودی بنا است که متوقف شده تا طرح مورد نظر در شورای راهبردی نهایی و اجرا بشود.

منبع:ایسنا

مرتبط:

جاذبه های گردشگری و تاریخی شهر جیرفت

آشنایی با تپه‌های سیلک باستانی

معرفی جاذبه های کرمان در نمایشگاه گردشگری

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *