از سخت سر تا رامسر یکی از زیباترین مناطق گردشگری شمال
به گزارش خبرنگار توریسم پرس، رامسر مانند دیگر مناطق شمال ایران، هرساله پذیرای گردشگران بسیاری از اقصی نقاط کشور است. طبیعتا به جهت موقعیت جغرافیایی، جاذبهها و پدیدههای طبیعی اصلیترین عامل برای جذب علاقهمندان محسوب میشوند. آب و هوای مطبوع، کوهها، جنگلهای سرسبز، ساحل و دریای خزر از
جمله این پدیدهها به شمار می رود.
۱. در برخی از منابع و مستندات تاریخی، سابقه و قدمت اولین سکونت بشر در این منطقه را به ۱۰ قرن پیش نسبت دادهاند.
۲. نام قدیم این منطقه، «سخت سر» بوده است. قویترین نظریه برای این نام به گویش محلی قدیمیها باز میگردد که به معنی «منطقهای که گل چسبنده و باتلاقی دارد» گفته میشود. سرانجام در سال ۱۳۱۴ بود که این منطقه به «رامسر» تغییر نام پیدا کرد. رامسر از دو واژهی «رام» به معنی «آرامش» و «سر» به معنی «مکان» تشکیل شده است.
۳. رامسر از شهرستانهای استان مازندران در شمال ایران است که با لقب «عروس مازندران» خوانده میشود.
۴. رامسر از جنوب با رشتهکوه البرز، از شمال با دریای خزر، از شرق با تنکابن و از غرب با استان گیلان هممرز است.
۵. شهرستان رامسر دارای ۲ شهر، یک بخش و ۴ دهستان است.
۶. شهرستان رامسر غربیترین منطقهی مازندران است که مردم آن به زبان گیلکی صحبت میکنند.
۷. رامسر از آب و هوای گرم و مرطوب در تابستانها و آب و هوای معتدل در زمستانها برخوردار است. میانگین دمای این منطقه در روزهای گرم سال ۲۹ درجه و در روزهای سرد سال ۴ درجه است. میزان رطوبت این منطقه در بالاترین حد خود به بیش از ۹۰٪ هم میرسد.
۸. رامسر از جمعیتی بالغ بر ۷۰ هزار نفر برخوردار است.
۹. رامسر یکی از توریستیترین شهرهای مناطق شمالی ایران محسوب میشود. سالانه بیش از ۱۰ میلیون نفر گردشگر به رامسر سفر میکنند.
۱۰. «هتل قدیم رامسر» با معماری چشمنواز در مرکز شهر و دامنه کوههای جنگلی قرار گرفته است. طرح این هتل در سال ۱۳۰۷ توسط مهندسینی از آلمان تهیه شد
و در سال ۱۳۱۷ به بهرهبرداری رسید. همچنین در مجاورت این هتل، موزهی «تماشاگه خزر» قرار دارد. این موزه علاوه بر اشیای ارزشمند، از عمارتی دیدنی برخوردار است. هماکنون آثاری مانند مجسمههای کوچک و بزرگ، فرشهای نفیس و تابلوهای نقاشی از هنرمندان داخلی و خارجی به نمایش گذاشته شدهاند.
منبع:توریسم پرس
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.