سفری به یاد ماندنی به جزیره اقوام/خانه ای قاجاری که میزبان قوم های مختلف است
ترک، کرد، لر، گیلک و عرب از اقوامی هستند که در کشورمان کنار یکدیگر زندگی میکنند و در اصل آنها بدنه انسانی کشور را تشکیل می دهند که شهرستان گرمسار تأیید مناسبی بر این موضوع است، زیرا مکان زندگی مردمانی از این ۵ قوم است. این شهرستان به همین دلیل لقب جزیره اقوام را به خودش اختصاص داده و شاید همین امر دلیل تأسیس موزه اقوام در خانه باقریها بوده است.
خانه باقریها در بلوار آیت الله کاشانی، کوچه شهید فیصلی شهر گرمسار قرار گرفته است. این خانه تاریخی یادگاری از اواخر دوران قاجار در سال ۱۳۸۹ به موزه اقوام تبدیل شد. طبقه اول موزه اقوام مکان به نمایش گذاشتن آثار و اشیای مرتبط با زندگی روزانه است.
بازدیدکنندگان موزه اقوام در طبقه دوم این موزه آثار مرتبط با لباسها و فرهنگ اقوام مختلف کشور را میبینند و به نوعی با ساختار انسانی کشورشان آشنا میشوند که تا اندازه زیادی فراموش نشدنی است، زیرا با لذت بازدید از یک موزه و بنای تاریخی همراه شده است.
در این میان شاید این سؤال برایتان پیش بیاید که خانه باقریها متعلق به چه کسی بوده است؟ در پاسخ به این سؤال باید گفت میرزا علی باقری، یکی از خانهای گرمسار مالک خانه باقریها بوده است.
منبع خبر:باشگاه خبرنگاران جوان
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.