باغ های بوبولی

باغ های بوبولی در ایتالیا، نگین شهر فلورانس

مساحت باغ های بوبولی تقریباً به ۴۵،۰۰۰ کیلومتر مربع می‌رسد و سالانه حدود یک میلیون نفر از آن بازدید می‌کنند.

باغ های بوبولی در فلورانس از گزینه های عالی برای گردشگری در شهر فلورانس می باشند. فلورانس یک شهر تاریخی و بسیار هنری در شمال کشور ایتالیا می باشد. بسیاری بر این عقیده هستند که شهر فلورانس را هنرمندان بی مانند جهان طراحی و رنگ آمیزی نموده اند.

در سفر به فلورانس شما پای بر زادگاه هنرمندان بزرگی مانند میکل آنژ و پیکاسو می گذارید. باغ های بوبولی در فلورانس را بهشت نامیده اند. در این باغ، مجسمه ها، غارهای مصنوعی و فواره های زيادي موجود است که سبب شده اند گردشگران ساعت ها به پرسه زدن در این باغها مشغول باشند. باغ های بوبولی، یکی از مشهورترین باغ های شهر فلورانس محسوب می شود و گذاشتن لقب بهشت بر روی آن به هیچ وجه گزافه نیست.

این باغ در پشت کاخ پیتی (Pitti Palace) واقع شده است و برای مدت زمان ۴ قرن محل زندگی خاندان توسکانی محسوب می شده است. پادشاهان کشور ایتالیا برای مدت نسبتا کوتاهی از آن بعنوان باغ خصوصی خودشان استفاده می کردند.

باغ های بوبولی

به جز اینکه باغ بوبولی سکونت گاه خاندان توسکانی بوده و از این بابت بسیار دارای اهمیت است. معماری محسور کننده ای هم دارا میباشد و جز یکی از بهترین نمونه باغ های ایتالیایی به شمار میرود و باغ های اروپایی بسياري هستند که از آن برای ساخت الهام گرفته که یکی از این موارد به عنوان نمونه باغ های کاخ ورسای می باشد.

باغ بوبولی، مثل موزه ای از سرباز میباشد که مجسمه های جالبی از سبک ها و دوره های گوناگون( باستان تا رنسانس) در آن وجود دارند که در سرتاسر فضای بزرگ آن پراکنده شده اند و معماری آنرا افرادی مانند« برناردو بوان تالنتی» و« بارتولومئو آماناتی»( Bartolomeo Ammannati) برعهده داشته اند.

مساحت آن به ۴۵۰۰۰ کیلومترمربع می رسد. هرسال حدود یک میلیون نفر از این باغها دیدن می کنند و این گواهی است بر زیبایی و جذاب بودن این باغ، که شما هم باید در سفرهای خود حتماً از این باغها دیدن کنید. باغ های بوبولی از بزرگ ترين، زیباترین و پربازدیدترین جاذبه های گردشگری فلورانس به حساب می آید.

این باغ، ۴ درب ورودی دارد و درصورتی که از سمت کاخ پیتی به این قسمت بیایید، پس از عبور از حیاط کاخ راه پله هایی را خواهید دید که شما را به «فواره ی کنگر فرنگی» ( Artichoke Fountain) می رسانند. اما اسم اصلی آن فواره ی سوسن بوده، ولی مردم محلی این نام مستعار را برایش انتخاب کردند؛ چون از نظر آنها ، طراحی این فواره بیشتر به گل کنگر فرنگی شباهت دارد تا گل ظریفی مانند سوسن! مسیرتان را که ادامه بدهید، به آمفی تئاتری می‎رسید که با مجسمه های اسطوره های رومی و یک ابلیسک مصری احاطه شده که آنرا در ۱۷۸۹ از شهر« اقصر»( Luxor) در مصر به این مکان منتقل کرده اند.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *