گردشگری غذایی

رونق گردشگری با طعم غذا

در پیشرفت چشمگیر صنعت گردشگری در نقاط مختلف دنیا و برنامه‌ریزی‌های مختلفی که برای ایده و خلاقیت‌های جدید در این صنعت انجام می‌شود و ایجاد درآمد و گردش اقتصادی بی‌نظیری که از این طریق رخ می‌دهد یکی از مهمترین و چه بسا پایه اصلی موجود در این عرصه خوراک، اغذیه و اشربه است.

گردشگری غذایی

در سال‌های اخیر کشورهای مختلف و صاحب‌نام گردشگری همچون اسپانیا برنامه ویژه‌ای برای شکم‌گردی و مزه‌گردی گردشگران دنیا طراحی کرده‌اند تا جایی‌که مسافران برای تجربه طمع‌های متفاوت مقصد خود را تغییر می‌دهند.

کشور ما به واسطه اقوام مختلف و فرهنگ غنی در زمینه صنایع غذایی و عوامل مرتبط با آن پتانسیل‌های بسیاری برای ایجاد اشتغال و همچنین نشان‌دادن موقعیت‌های دیگر صنعت گردشگری کشور به مسافران کشورهای مختلف دارا است.

پتانسیل موجود در کشور ما در گردشگری خوراک بیش از  ۲۰۰۰ مدل غذا است که می‌تواند رونق بی‌نظیری در صنعت گردشگری کشور ایجاد کند.

حتی صنایع وابسته به گردشگری خوراک مانند نوشیدنی‌های مجاز (عرقیات) امتحان خود را در میزبانی و پذیرایی از گردشگران به خوبی پس داده است.

یکی از مهمترین اهداف گردشگری خوراک به دلیل آمیخته‌بودن آن با فرهنگ مردم، آشنایی گردشگران با سنت‌ها، فرهنگ، آیین و زنده نگاه‌داشتن آنها است.

از شاخص‌ترین اثرات گردشگری و به‌خصوص گردشگری خوراک می‌توان به رونق کسب درآمد جوامع محلی، کم‌شدن مهاجرت و خلوت‌شدن شهرهای بزرگ، کم‌شدن آلودگی هوا و کم‌شدن خشم جامعه  اشاره‌کرد.

از این رو و به خاطر اهمیت این عرصه اگر چه فعالیت‌های کم اما قابل‌تقدیر در بین جامعه دانشگاهی، اساتید، و فعالان گردشگری اجرا می‌شود از جمله همایش‌ها، کنفرانس‌ها  و جشنواره‌های مختلف اهمیت گردشگری خوراک را با بضاعت امکانات درحال شناساندن است.

منبع:توریسم پرس

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *