کره ایر

ضربه کمرشکن کرونا به ایرلاین کره ایر

شرکت هواپیمایی کره ایر به تازگی با انتشار گزارش مالی جدید از ضرر و زیان قابل توجهی در سه ماهه نخست سال جاری میلادی خبر داده است.

کره ایر به عنوان شرکت هواپیمایی حامل پرچم کره جنوبی به تازگی با انتشار گزارشی از عملکرد مالی خود اعلام کرده است که تحت تاثیر شیوع گسترده و بحران پاندمی ویروس خطرناک و مرگبار کرونا، اعلام وضعیت اضطراری و قرنطینه از سوی دولت کشورهای مختلف که به بستن مرزهای هوایی و افت شدید تقاضا برای پروازهای داخلی و بین المللی منجر شد، میزان درآمد آن در نخستین فصل از سال ۲۰۲۰ میلادی، ۲.۳۵ تریلیون وون کره جنوبی معادل ۱.۹ میلیارد دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۸۹ میلیارد وون یعنی ۵۵۹ میلیون دلار کاهش یافته و کمتر شده است.

طبق وب سایت simpleflying، این ایرلاین کره ای همچنین در این گزارش اعلام کرده که به علت بحران جهانی به وجود آمده به یک رکورد جدید و بی سابقه در طول تاریخ و عمر خود دست یافته و ۵۷ میلیارد وون معادل ۴۶ میلیون دلار ضرر و زیان کرده است.

همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشورهای مختلف جهان بسیاری از ایرلاین ها به منظور جلوگیری از انتشار بیشترین ویروس و همچنین حفظ سلامت و بهداشت جامعه، پروازهای خود به مناطق گسترده‌ای از جهان که هم اکنون با کرونا به شدت درگیرند، را تا اطلاع ثانوی لغو کرده و به حالت تعلیق درآورده اند.

همین لغو پروازها موجب شده که شرکت‌های هواپیمایی ضرر و زیان های مالی گسترده‌ای را متحمل شوند و بسیاری از خطوط هوایی پرتردد و درآمدزایی آنها به حالت غیرفعال تغییر حالت دهد. بسیاری از هواپیماها نیز هم اکنون در فرودگاه های بزرگ و پر تردد جهان زمین گیر شده اند.

همه این مسائل موجب شده که بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه هوانوردی، صدمات وارده از سوی شیوع ویروس کرونا بر صنعت هوانوردی و گردشگری را به حادثه تروریستی ۱۱ سپتامبر به برج‌های دوقلوی ایالات متحده آمریکا تشبیه کنند که البته به عقیده آنها آسیب های این ویروس خطرناک به مراتب بسیار بیشتر و گسترده تر خواهد بود؛ به گونه‌ای که انتظار می‌رود شیوع کرونا در جهان عنوان بزرگترین کابوس برای ایرلاین‌ها را به خود اختصاص دهد.

ویروس کرونا یا بیماری کووید-۱۹ تاکنون صنعت هوایی جهان را به شدت فلج کرده و شرکت‌های هواپیمایی متعددی را به مرز فروپاشی و ورشکستگی رسانده و بسیاری دیگر از آنها را با بحران های مالی هنگفتی مواجه کرده است.

منبع:ایسنا

مرتبط:کره‌شمالی در فکر گردشگری سلامت

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *