نقش راهآهن در توسعه گردشگری کردستان غیر قابل انکار است
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان نقش راهآهن، افزایش پروازها و توسعه و تعریض راههای مواصلاتی بین شهری را در جابجایی گردشگران داخلی و خارجی و رونق گردشگری کردستان را غیر قابل انکار دانست.
یعقوب گویلیان در دیدار با مدیرکل راه و شهرسازی استان اظهار کرد: بخش گردشگری سالها است منتظر توسعه راههای مواصلاتی و افزایش پروازهای سنندج و همچنین افتتاح فرودگاه سقز هستند که در صورت تحقق و به بهرهبرداری رسیدن این پروژهها و افتتاح راهآهن استان در آینده صنعت گردشگری رونق بیشتری خواهد داشت.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان افزود: بخش گردشگری یک حوزه فرابخشی است و تنها یک سازمان و یا دستگاه اجرایی در این بخش وظیفه ندارد، بلکه خدمت به مردم و گردشگران یک وظیفه عمومی است تا گردشگران بتوانند با یک خاطرهخوش سفرهای خود را در کردستان انجام دهند.
وی به لزوم تسریع در تکمیل و بهرهبرداری راه سنندج به مریوان اشاره و عنوان کرد: معماریهای قدیمی مظهر تمدن و هویت کردستان است و نقش زیادی در جذب گردشگر به استان را دارند بر همین اساس لازم است دستگاههای متولی به ویژه راه و شهرسازی در راستای حفظ و صیانت از آنها با این ادارهکل همراهی و همکاری بیشتری داشته باشد.
گویلیان با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی متولی اداره امور حمل و نقل زمینی، دریایی و هوایی در محدوده داخل کشور و ارتباطات ترابری میان ایران و دیگر کشورهای جهان و همچنین سیاستگذاری حوزه مسکن و شهرسازی است اضافە کرد: با توجه به اینکه توسعه پایدار در صنعت گردشگری به عنوان جریانی متداوم در تغییرات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و محیطی برای افزایش و ترقی و رفاه طولانی آحاد مردم بوده بنابراین باید به گونهای زیرساختهای این صنعت توسعه یابد که پایداری اثر بخش در کردستان نیز محقق شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان با قدردانی از همکاری ادارهکل راه و شهرسازی در حوزههای مختلف به ویژه توسعه صنعت گردشگری و حفظ آثار و ابنیهها و بافت با ارزش شهری در استان اظهار کرد: در این میان تلاش برای تبدیل استان کردستان به عنوان یکی از قطبهای گردشگری کشور باید بیشتر شود و تعامل و همکاری بیشتر ارگانها و نهادهای ذیربط برای این امر، ضروری است.
وی گفت: قابلیتهای اطمینان بخشی برای توسعه و گسترش صنعت گردشگری وجود دارد و ویژگیهای معماری منحصر بهفرد، وجود بناهای مربوط به ادوار مختلف تاریخی، طبیعتبکر و فرهنگغنی از نقاط قوت استان در جذب گردشگر بوده بر همین اساس لازم است ساختار شهری بر اساس معماری بومی در سطح شهرهای استان به منظور تقویت گردشگری، اجرایی شود.
منبع: ایسنا
مرتبط:
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.