کرونا درآمد شاغلان صنایع دستی را کاهش داد

یک فعال تعاونی با بیان اینکه شیوع کرونا درآمد بخش اعظمی از فعالان بخش صنایع دستی و گردشگری را به شدت کاهش داده است، حمایت مالی از کارگاه‌های تولیدی صنایع دستی و شاغلان این بخش را خواستار شد.

خاطره استاد رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت زنان در تشکل‌های تعاونی، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۰ تا ۱۲ درصد فعالیت تعاونی‌ها به عهده بانوان است که در حوزه فرش، صنایع دستی، صنایع کوچک و زودبازده، مشاغل خانگی و صنایع غذایی اعم از کشاورزی و صنایع وابسته به آن مشغول فعالیت هستند.

تعاونی‌های صنایع دستی با مشکل بیمه مواجهند

وی با اشاره به مشکلات پیش روی تعاونی های زنان گفت: در حال حاضر تعاونی ها و فعالان بخش صنایع دستی و گردشگری در حوزه بیمه و تامین اجتماعی با مشکل مواجه هستند و طی چند سال گذشته با بیمه های تفکیک شده و خرد توانستیم این بخش را حفظ کنیم. متاسفانه هیچ صندوق حمایتی یا اعتبار مشخصی وجود ندارد که بتوانیم به صورت اضطراری به واحدهای تولیدی صنایع دستی تزریق کنیم و بخشی از ضرر و زیان وارده به کارگاههای تولیدی را کاهش دهیم.

به گفته استاد رضایی، صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون در راستای حمایت از تعاونی ها تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان طرح هایی که دارای توجیه اقتصادی و قابل سرمایه گذاری باشند را، ضمانت می کند.

بازار صنایع دستی تحت تاثیر ویروس کرونا

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های صنایع دستی استان تهران در ادامه درباره تاثیر کرونا بر حوزه صنایع دستی، اظهار کرد: با شیوع کرونا درآمد بخش اعظمی از فعالان بخش صنایع دستی، گردشگری و بوم گردی به شدت کاهش یافته و بازار صنایع دستی هم مانند سایر بازارها تحت تاثیر قرار گرفته است به نحوی که اکثر فعالیتها با وقفه و تعطیلی روبه رو شده است.

پیش‌بینی فروش اینترنتی برای کاهش ضرر و زیان

وی افزود: برای کاهش زیان فعالان این بخش، فروش اینترنتی صنایع دستی را در دستور کار قرار دادیم تا فعالان صنایع دستی در بستر شبکه های اجتماعی و سایتهای اینترنتی فعالیتهای خود را دنبال کنند.

استاد رضایی تنظیم بسته های ویژه صنایع دستی و پیش بینی تخفیف برای خرید صنایع دستی را از دیگر اقدامات صورت گرفته برای حمایت از فعالان بخش صنایع دستی عنوان کرد.

رئیس کمیسیون زنان اتاق تعاون ایران در پایان تاخیر در پرداخت اقساط بانکی، مذاکره در خصوص بیمه تامین اجتماعی و حمایت مالی از تعاونی ها را از دیگر اقدامات پیش بینی شده برای کاهش آسیب های اقتصادی ناشی از کرونا در حوزه تعاونی های زنان و صنایع دستی عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، به دنبال شیوع بیماری کرونا در کشور بسیاری از مشاغل و کسب و کارها آسیب دیدند.

منبع:ایسنا

مرتبط:تجارت الکترونیک _راه نجات صنایع دستی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *