پاستا،از جاذبه های گردشگری ایتالیا
۳ آبان (۲۵ اکتبر) روز جهانی پاستا است و ایتالیا جزو شناختهشدهترین کشورهای صادرکننده این محصول است.
به گزارش دویچهوله، ایتالیا سالانه ۳.۳ میلیون تن پاستا تولید میکند. پاستا یکی از جاذبههای گردشگری این کشور است و گردشگران حتی به بهانه این موضوع به ایتالیا سفر میکنند.
در مورد تاریخچه پاستا، روایتها مختلف است. چینیها میگویند که مارکوپولو در سفر به چین، از آنها طرز تهیه این غذا را یاد گرفته و به ایتالیا منتقل کرده است. اما ایتالیاییها میگویند که پیش از مارکوپولو، در ایتالیا پاستا مصرف میکردند.
روز جهانی پاستا نخستین بار در ۲۵ اکتبر (۳ آبان) ۱۹۹۵ در رم، پایتخت ایتالیا در کنگره جهانی پاستا جشن گرفته شد.
رستورانها در سراسر جهان در این روز، یک هفته را به برگزاری جشنواره «آل دنته» برای آگاهی بخشی درباره این روز اختصاص میدهند. این جشنواره موضوعات مختلف در ارتباط با تهیه پاستا با روشهای مختلف را بررسی میکند.
روز جهانی پاستا تنها یک جشن سالانه درباره پاستا نیست بلکه درباره مصرف کنندگان این محصول نیز است.
برخی نکات درباره پاستا و علاقهمندان آن:
- گفته میشود سالانه هر ایتالیایی حدود ۲۲ کیلوگرم پاستا میخورد. این در حالی است که این رقم در بین آمریکاییها به ازای هر فرد ۹ کیلوگرم در سال است.
- محبوبترین نوع پاستا، ماکارونی، پنه و اسپاگتی است.
- دستکم ۳۵۰ نوع پاستا وجود دارد.
منبع:همشهری
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.