خراسان رضوی-گردشگری-تور مجازی

گردشگری ؛ پیشران اقتصادی مهم برای توسعه

استاندار خراسان جنوبی، پیشرفت، توسعه و آبادانی جغرافیای زرخیز استان را در گرو بهره گیری از صنعت گردشگری به عنوان یکی از مهم‌ترین پیشران‌های توسعه اقتصادی دانست.

حمید ملانوری، امروز یکشنبه ۲۱ دی در دیدار رئیس انجمن گردشگری پایدار استان، گفت: وجود جاذبه های فراوان و بکر توریستی، همسایگی با ۶ استان ، مرز مشترک با کشور افغانستان و اشتغالزا بودن صنعت توریست، از ضرورت های توجه به حوزه گردشگری در استان است.

وی افزود: امنیت مثال زدنی استان، یکی از مهمترین عوامل تأثیر گذار در توسعه گردشگری است.
وی معرفی استان در سطح ملی و بین الملی را محصول توسعه گردشگری عنوان کردو تصریح کرد: از این طریق می توان ظرفیت های بی بدیل خراسان جنوبی را در همه حوزه ها معرفی نمود.

استاندار، از گردشگری، به عنوان اولویت اصلی توسعه در استان یاد کرد و گفت: صنعت گردشگری، باید ابتدا به خوبی به مردم استان معرفی شود تا همه بخش های مرتبط، شامل گردشگری تاریخی، علمی، فرهنگی ،سلامت، بیابانگردی و … در این منطقه فعال شود.

ملانوری با اشاره به تشکیل ستاد توسعه خاوران در استان، اظهار داشت: هدف از راه اندازی این ستاد، دستیابی به توسعه پایدار و متوازن در استان، از طریق فعال کردن بخش دولتی و خصوصی با حضور روحانیت، جوانان پرشور، سمن‌ها و … در استان است.

وی ادامه داد: توسعه متوازن و همه جانبه زمانی محقق می شود که در همه بخش‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و… صورت گیرد و از طریق آن، سطح رفاه عمومی افزایش یابد.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: خراسان جنوبی از ظرفیت بالایی در بحث گردشگری، برخوردار است، به نحوی که تنها از طریق همین صنعت، می‌توان استان را اداره کرد.

وی با تأکید بر نقش ایرلاین‌ها در توسعه صنعت گردشگری، تصریح کرد: به جهت افزایش پروازها در استان، در حال رایزنی با ایرلاین های مختلف هستیم، اما در این زمینه اولویت با ایرلاین‌هایی است که پروازها را با برنامه و به صورت منظم انجام می‌دهند.

ملانوری به لزوم تثبیت حضور ایرلاین‌ها در استان اشاره کرد و گفت: یکی از راه‌های تثبیت و ماندگاری ایرلاین‌ها، مشارکت اقتصادی با آنهاست تا از این طریق حضورشان دائمی شود.

وی افزود: به جهت اهمیت موضوع، برگزاری جلساتی با حضور ایرلاین‌های معتبر کشور در آینده‌ای نزدیک را در برنامه داریم.

استاندار خراسان جنوبی گفت: یکی دیگر از راه های استمرار پرواز ها در استان فعال کردن بخش گردشگری است.

ملانوری به مدیرعامل انجمن گردشگری پایدار که با حضور گروهی از فعالان حوزه گردشگری استان فعالیت می‌کند، پیشنهاد داد: برنامه جامع و کاملی در خصوص توسعه همه جانبه صنعت گردشگری، استان ارائه کند.

منبع:ایسنا

مرتبط:

پیگیری برقراری خطوط هوایی مثلث طلایی گردشگری

جشنواره جاذبه‌های گردشگری ایران فراخوان داد

ایران روی تابلوی بورس گردشگری آلمان

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *