سرفیروزآباد میزبان گردشگران می‌شود

 مدیرکل میراث،فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه گفت: در رویداد بین‌المللی گردشگری کرمانشاه ۲۰۲۰ گردشگران را به سمت روستاهای بخش سرفیروزآباد خواهیم برد.

«امید قادری» روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا، اظهارداشت: تاکنون ۲ مسیر گردشگری در روستاهای آهوران و گدارپیر شناسایی کرده ایم تا زمینه‌های ایجاد محورهای گردشگری را در آنها ایجاد کنیم.

وی سرفیروزآباد را منطقه ای بکر توصیف کرد و گفت: تاکنون نتوانسته ایم ظرفیت های گردشگری منطقه سرفیروزآباد را به خوبی شناسایی و معرفی کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه ادامه داد: جنگل‌ های بلوط، کوه های زیبا، رودخانه های خروشان، چشمه های زیبا و آثار تاریخی متعدد از جمله ظرفیت های مهم گردشگری سرفیروزآباد هستند.

قادری با اشاره به اینکه فیروزآباد یکی از بخش های محروم استان کرمانشاه محسوب می شود، گفت: می توانیم با رونق گردشگری در سرفیروزآباد گام موثری در راستای رفع محرومیت آن برداریم.

وی با اشاره به در پیش بودن رویداد گردشگری کرمانشاه ۲۰۲۰، افزود: باتوجه به قابلیت‌های بالای گردشگری این منطقه، ۲ محور گردشگری را در روستاهای آهوران و گدارپیر با اعتبار یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تعریف و راه اندازی خواهیم کرد.

بخش سرفیروزآباد یکی از بخش‌های تابع شهرستان کرمانشاه که براساس آخرین سرشماری در سال ۱۳۹۵، بیش از ۲۱ هزار نفر جمعیت در ۲۳۰ روستای آن زندگی می‌کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی؛ صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه ۱۶ توافق نامه با دستگاه های مختلف در راستای پیشبرد اهداف کرمانشاه برای امضا آماده شده است، تصریح کرد: به زودی با مبادله این تفاهم نامه ها نقش سایر دستگاه ها در پیشبرد اهداف توسعه گردشگری استان و رویداد ۲۰۲۰ پررنگتر خواهد شد.

قادری تاکید کرد: در ۲۰۲۰ گردشگری در همه جنبه ها مورد تاکید قرار خواهد گرفت و صرفا معطوف به گردشگری روستایی نخواهد بود.

قادری از شرایط مناسب گردشگری استان خبر داد و گفت: در ۹ ماه گذشته ورود گردشگران خارجی ۴۰ درصد و صادرات صنایع دستی ۴۲ درصد با رشد همراه بوده است.

استان کرمانشاه اردیبهشت ماه سال ۹۹ میزبان جشنواره جهانی بوم گردی، گردشگری روستایی و عشایری جهان در سال ۲۰۲۰ است که با حضور وزرای گردشگری عضو سازمان جهانی گردشگری برگزار خواهد شد.

وجود چهار هزار و ۲۵۰ اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.

بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و … از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۴ شهر دارد.

منبع:ایرنا

مرتبط:

آغاز رسمی رویداد گردشگری کرمانشاه ۲۰۲۰

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *