گردشگری غذا

معرفی غذاهای فراموش شده در گردشگری غذا

«بسیار سفر باید» در قالب مستند گردشگری غذا جهت معرفی و حفظ این میراث فرهنگی روی آنتن می رود.

به نقل از روابط عمومی، این مجموعه ‌فضای متفاوت و متنوع گردشگری استان های گیلان، مازندرن، گلستان، چهارمحال بختیاری، کهکیلویه و بویر احمد، اصفهان، مرکزی و کرمان را به تصویر می کشد و به گردشگری غذا می پردازد.

در این مستند تلاش بر این است که بخش مهمی از غذاهای دارای اهمیت خاص به لحاظ ارزش غذایی و از سوی دیگر در معرض فراموشی است دوباره زنده شود، همچنین در کنار معرفی غذاهای ایرانی به فرهنگ عامه مردم مانند بازیهای محلی، موسیقی، زبان و جاذبه های گردشگری نیز پرداخته شده است که در هر قسمت متناسب با ظرفیت آن استان به میراث های فرهنگی توجه شده است.

این مستند نتیجه تحقیق و پژوهش در حوزه غذاهای ایرانی‌ است که به صورت میدانی و کتابخانه ای گرداوری شده است. همه کسانی که در این مجموعه به طبخ غذا می پردازند افراد بومی و محلی هستند که این غذا ها را به نسل ما منتقل کرده اند.

مستند «بسیار سفر باید» در ۱۳ قسمت ۲۵ دقیقه ای تولید شده و  پنج شنبه ها از شبکه جهانی جام جم یک، ساعت ۲۲ به وقت تهران پخش می شود.

عوامل برنامه :تهیه کننده و کارگردان: عبدالرحیم صاحب الفصول، مجری طرح: علی شجاعی باغینی، تدوینگر: شکوفه مخدومی میبدی، تصویربرداران: عبدالرحیم صاحب الفصول، علی حیدری تبار ، گرافیست: امیر بایرامی، تحقیق و پژوهش: سمیه صفری، مدیر تولید: سمیه صفری و…

این مستند در گروه اجتماعی و اقتصادی شبکه جهانی جام جم تهیه شده است.

منبع:ایسنا

مرتبط:

آشنایی با چند فرهنگ‌ غذایی در روز جهانی غذا

غذاهای مکزیکی _تجربه طعم‌های متفاوت در سرزمین ذرت

فرهنگ غذایی پیوندخورده با طبیعت در فنلاند

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *