هتل شیرین کرمانشاه

همه چیز درباره هتل شیرین کرمانشاه

داستان هتل شیرین کرمانشاه از یک ایده شروع شد، ایده‌ای که در نهایت با پیگیری‌های فراوان تا آخرین مراحل عملیاتی شدن هم پیش رفت، اما اکنون گرفتار یک مشکل اساسی است.

قرار بود یک هتل پنج ستاره مدرن در ارتفاعات پارک شیرین کرمانشاه با سرمایه‌گذاری نزدیک به هزار میلیارد تومان احداث شود، اما گویا گیر کار اکنون در زمین میراث فرهنگی است.

مدیر مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان کرمانشاه با بیان اینکه هتل شیرین کرمانشاه تا مرحله عقد قرارداد و واگذاری زمین هم پیش رفت، گفت: احداث این پروژه در گیر و دار میراث فرهنگی باقی مانده است.

فرید خلیلی  با اشاره به پیگیری‌های دو ساله برای احداث یک هتل بزرگ پنج ستاره با استانداردهای بین‌المللی در پارک شیرین کرمانشاه، افزود: استارت احداث این هتل از یک ایده زده شد و زمانی که بازدیدهایی از پارک شیرین داشتیم به این فکر کردیم که این محوطه می‌تواند به یک  مجموعه گردشگری تبدیل شود که شامل هتل، رستوران گردان، بازارچه‌های محلی و… باشد و در نهایت ایده را با شهرداری در میان گذاشتیم که مورد پذیرش قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بعد از اطلاع رسانی درباره ظرفیت سرمایه‌گذاری در پارک شیرین یک سرمایه‌گذار پای کار آمد، ادامه داد: در محل پروژه توافقات لازم بین شهرداری، منابع طبیعی، ثبت اسناد و… با سرمایه‌گذار صورت گرفت و سرمایه‌گذار نیز کارهایی جانمایی، طراحی و … را انجام داد.

به گفته معاون اقتصادی اداره کل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه، در نهایت در مرحله عقد قرارداد برای واگذاری زمین استعلام نهایی از میراث فرهنگی گرفته شد و کار به مشکل برخورد.

خلیلی مشکل اصلی را اشراف ارتفاعات پارک شیرین به بافت تاریخی و سنتی کرمانشاه دانست که بر همین اساس اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه اجازه احداث ساختمان بلندتر از سه طبقه را نمی‌دهد.

وی تاکید کرد: پیگیری‌های زیادی تاکنون انجام داده ایم اما هنوز به نتیجه نرسیده ایم و تلاش می‌کنیم تبصره‌ای برای حل مشکل این پروژه بگیریم.

مدیر مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان کرمانشاه با اشاره به اینکه برآورد سرمایه‌گذاری در این هتل در دو سال گذشته حدود ۳۰۰ میلیارد تومان بود و اکنون به حدود هزار میلیارد تومان رسیده، یادآور شد: قرار بود این هتل یک ساله ساخته شود.

خلیلی از تداوم پیگیری‌ها برای حل این مشکل خبر داد و عنوان کرد: اگر موفق نشویم مشکل مکان فعلی را حل کنیم، باید گزینه‌های دیگری را به سرمایه‌گذار معرفی کنیم تا این فرصت مهم از دست نرود.

وی افزود: گردشگری و احداث هتل‌های مدرن یکی از راه‌های اصلی توسعه کرمانشاه است که نباید از آن غافل شویم.

منبع:ایسنا

مرتبط:

بنای طاق گرا کرمانشاه

روستای هجیج _روستای پلکانی کرمانشاه

تاق بستان _رویای روبه فراموشی کرمانشاه

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *